Skapa en Stjärnhimmel eller Galax i ditt tak. Paketen innehåller en ljuskraftig Ledprojektor och ett stort antal ljusledare i olika dimensioner och det ingår glaskristaller till de större ljusledarna för att visualisera tindrande stjärnor.

Paketen finns i storlekar för ca 3,5kvm och upp till ca 16kvm stjärnhimlar.

Alla våra paket använder ljusstarka Ledprojektorer som ljuskällla. Projektorerna har HighPower lysdiodchip och de finns i två olika modeller som är RGB eller Färghjul.

RGB projektorerna har ett flerfärgat lysdiodchip som visar Röd, Grön och Blå ljusfärg och då projektorerna "blandar" dessa ljusfärger så kan ett stort antal färger visas. Dessa projektorer har små fysiska mått och passar i lågbyggda undertak där man har ont om plats.

Projektorerna med färghjul har ett enfärgat lysdiodchip som visar Vit ljusfärg. Den vita ljusfärgen lyser genom ett roterande färghjul som har färgade segment som ger olika ljusfärger. Ett av segmenten är genomskinligt vilket gör att dessa projektorer kan visa ett rent Vitt ljus.

Vi kan också leverera skräddarsydda paket med Ledprojektorer upp till 80W till de som har egna önskemål och behov av stora stjärnhimlar, kontakta oss för diskussion och prisuppgift.

Vänligen notera att bilder på stjärnhimlar är för illustration och inte exakt representerar de individuella paketen.

Klicka HÄR för Stjärnhimlar med RGB Projektorer.
Klicka HÄR för Stjärnhimlar med Färghjul.

Installationsanvisning