Skapa din egen Stjärnhimmel eller Galax i ditt tak. Stjärnhimmel paketen vi säljer innehåller en ljuskraftig fiberoptisk projektor som ljuskälla och en fiberstam med ett stort antal ljusledare i olika längder och dimensioner. Det medföljer glaskristaller till de grövre ljusledarna för att visualisera tindrande stjärnor.

Paketen finns i storlekar från ca 1kvm stjärnhimmel och upp.

Klicka HÄR för tips och förslag på hur man skapar en stjärnhimmel.


 
Alla våra stjärnhimmelpaket har projektorer med HighPower lysdiod chip som ljuskällla och de ska inte förväxlas med enklare ljussvaga projektorer från andra leverantörer som ofta har vanliga lysdioder.

Projektorerna finns i storlekar från 1W och upp till 80W och de finns som  RGB och RGBW projektorer eller projektorer med Färghjul. Vi har också mindre enfärgade ledprojektorer 1W och 3W i Kallvit, Vit och Varmvit ljusfärg.

För en förklaring på skillnaden mellan de olika projektorerna klicka HÄR.Vi kan också leverera skräddarsydda paket med Ledprojektorer upp till 80W till de som har egna önskemål och behov av stora stjärnhimlar eller andra fiberoptiska belysningsprojekt. Kontakta oss för diskussion och prisuppgift.

Vid en fiberoptisk stjärnhimmel installation är det endast fantasin som sätter gränsen för vad man kan åstadkomma. Med lite planering och fundering över sin installation kan man skapa de mest fantastiska stjärnhimlar.

 

Vid alla beställningar mailar vi ut en PDF fil med bilder på olika stjärnhimlar som vi kan se dem här i Skandinavien. Vi hoppas att dessa bilder ska ge inspiration till de som vill återskapa en riktig stjärnhimmel eller stjärnbild i sitt tak.

Vänligen notera att bilderna vi visar till de olika paketen är för illustration och inte exakt representerar varje paket.

Installationsanvisning