Ledarmaturer i hög kvalité för ditt akvarium.

Armaturerna är tillverkade i aluminium och finns i två modeller, Sun I med 2W HighPower lysdiodchip och Sun II med 2W/10W HighPower lysdiodchip. Sun I väljer man till akvarium med normalt vattendjup och Sun II till akvarium med stort vattendjup. Båda modellerna finns med färgspektrum för sötvatten och saltvattens akvarium.

Armaturerna finns i enkelt utförande 150mm bred och dubbelt utförande 300mm bred i längd 300mm upp till 1500mm. Till armaturerna finns flera olika tillbehör som olika monteringsalternativ och en beklädnads ram som gör att akvariearmaturen ser mycket dekorativ ut, se bild till vänster. Det går också att välja till förlängd kabel mellan nätdel och armatur som är praktiskt i de fall man placerar nätdelen en bit ifrån armaturen.

Armaturerna levereras med Vita lysdiodchip 7000-8000K och Blå lysdiodchip i våglängd 460nm med fördelning 1:1 lämpliga för sötvattensakvarium. De kan också levereras med Vita lysdiodchip 14000-15000K och Blå lysdiodchip i våglängd 460nm med fördelning 1:1 lämpligt för saltvattensakvarium.


Som tillval kan alla armaturer levereras med Intelligent Ljuskontroll där man ställer in ljusstyrkan på färgspektrumen var för sig men också programmera till och frånslag samt gryning och skymnings effekt där armaturen efter inställd tid ökar ljusstyrkan för gryning och minskar ljusstyrkan för skymning. Som tillval kan man också beställa en trådlös fjärrkontroll/programmerare.

Klicka HÄR för en produktkatalog över akvariearmaturerna.

Klicka HÄR för uppdatering av 2014 års akvariearmaturer.

Akvariearmaturerna tas hem på beställning ca 2-veckors leveranstid, maila oss på info@ledvision.se för mer information och prisuppgift.