Ledlampor för trädgården som lyser upp i nattmörkret. Lamporna består av Vita, Varmvita eller Flerfärgade, RGB lysdiodchip och de förbrukar därmed mycket lite energi. Våra Decklight/Trädgårdslampor använder SMD och HighPower ledteknik och ska inte förväxlas med andra lampor som använder vanliga ljussvaga lysdioder.

Alla lampor har samma kabel och kontaktsystem och samma tillbehör vilket gör att man kan koppla in olika typer av lampor i ett och samma belysningssystem.

Vi säljer lamporna styckevis och de levereras med ca en meter förmonterad kabel med vattentät snabbkontakt.

Klicka HÄR för Deck/Floorlight lampor
Klicka HÄR för Trädgårds/Marklampor
Klicka HÄR för Leddrivers & Tillbehör

Tillsammans med tillbehören förgrenings kablar/kontakter kopplar man snabbt och enkelt ihop det antal lampor man behöver. Till de enfärgade lamporna köper man till en Leddriver/Nätdel och till de flerfärgade lamporna köper man också till en RGB kontroller.

Det finns många tillbehör som tex. skymningsrelä, förgrenings kablar/kontakter och förlängningskablar i olika längder vilket gör att man kan bygga ihop stora belysningssystem.
Kopplar man in skymningsreläet art.nr LV-SC-T101 så tänder lamporna automatiskt vid skymning och släcker vid gryning.

Lamporna passar perfekt för olika applikationer i trädgården som tex. i rabatten, runt trädäcket och runt altanen, poolen eller under takutsprånget eller som punktbelysning av träd och växter m.fl applikationer. Lamporna med rostfri kapsling går fint att bygga in i markplattor eller gjuta in i betongplatta eller montera i mur m.m.

Klicka i menyn till vänster för att se vårt utbud av dessa lampor och tillbehör.
 


Klicka HÄR för en komplett produktkatalog över vårt sortiment av Led Deck/Floorlight och Trädgårdsbelysning.