Leddrivers är en elektronisk transformator för inkoppling till 230VAC med stabiliserad spänning eller ström på sekundärsidan, ofta konstantspänning 12 eller 24VDC. Vi har modeller för enkel inkoppling med nätkontakt till vägguttag sk. Desktop modell med en DC-kontakt på sekundärsidan. Vi har också leddrivers för fast montering och inkoppling sk. Waterproof som är damm och fukttäta och kan användas i de flesta applikationer.

Leddimmers finns i flera modeller och det korrekta sättet att dimma ledbelysningar på är med pulsbreddsmodulering förkortat PWM. Alla våra leddimmers är med PWM teknik och  de är dimbara med fjärrkontroll eller Push teknik dvs med en "vanlig" återfjädrande väggströmbrytare.

Nyhet är det PWM dimbara systemet RF EASY DIMMER med trådlös 1-zons manöverknapp eller 5-zons och 10-zons fjärrkontroll. Systemet finns för konstantspänning 12-36VDC tex. ledlampor, ledlister, ledtejp m.fl  eller konstantströms ledlampor 350mA och 700mA. Systemet går att kombinera med trådlösa traditionella vriddimmers för bords eller väggmontage.