Välkommen till LedVisions webbshop!

I vår butik hittar du ett stort urval av Ledlampor för olika belysnings applikationer. Lysdioden är utan tvekan det största som har hänt i modern tid vad gäller belysning och ledbelysning kan idag användas i alla belysningsapplikationer.

Vår ambition är att ha de senaste produkterna av hög kvalité till låga priser. Vi erbjuder en bra service och snabba frakter på lagerförda produkter. Saknar du något i vårt sortiment så hör gärna av dig, kan vi hjälpa dig att hitta det du söker så gör vi gärna det.

 

Varför välja LED?

Det som utmärker LED-lampan och gör den till vinnare över andra ljuskällor är dess långa livslängd, låga värmeutveckling och mycket låga energiförbrukning i förhållande till det stora ljusutbytet.

Förhållandet är enl. följande,
- Glöd/Halogenlampa avger endast ca 10% av tillförd energi som ljus.
- Lågenergilampa avger ca 25% av tillförd energi som ljus.
- Ledlampan avger upp till 90% av tillförd energi som ljus.

Ledlampor fungerar alldeles utmärkt som belysning i bostaden och kontoret eller som belysning i utomhusarmaturer och de kan direkt ersätta halogen-, glöd- och kvicksilverlampor i de flesta applikationer. 

Ledlampan har många fördelar jämfört med andra ljuskällor tex;
-  mycket låg energiförbrukning och vanligen minst 6 gånger lägre energiförbrukning för den varmvita ledlampan vid samma ljusutbyte jämfört med halogen och glödlampor.

- mycket lång livslängd, de flesta ledlampor har en livslängd på minst 30000 timmar jämfört med halogen och glödlampor som normalt lyser ca 1000 timmar.

- mycket låg värmeutveckling med endast ca 40 grader på lamphuset. Halogen och glödlampor kommer upp i minst 150 grader och är därmed brandfarliga på grund av den höga temperaturen.

- ledlampan är inte miljöfarlig och kasseras som elektronik medan tex. lågenergilysrör, kvicksilverlampor m.fl ska kasseras som miljöfarligt avfall.