Välkommen till LedVision webbshop, butiken på nätet som säljer kvalitetsprodukter inom Led och Fiberoptisk belysning för hem, hus och trädgård. Vi har sedan starten 2008 knutit till oss etablerade och seriösa inköpskanaler och vi erbjuder en hög service och kvalité på våra produkter.
Vår ambition är att ha de senaste produkterna i högsta kvalité och till de lägsta priserna. Vi har en hög kundservice och support med snabba leveranser där vi skickar ut lagerhållna varor senast dagen efter beställning.

Saknar du något i vårt sortiment så hör gärna av dig. Kan vi hjälpa till att hitta vad du söker så gör vi gärna det.
Ledbelysning är det största som hänt inom belysningsområdet i modern tid och kan idag användas inom alla belysningsapplikationer. Det som utmärker Ledbelysning och gör den till vinnare över andra ljuskällor är dess långa livslängd, låga värmeutveckling och mycket låga energiförbrukning i förhållande till det höga ljusutbytet. Den låga värmeutvecklingen gör att Ledbelysning kan användas i belysningsinstallationer som tidigare varit omöjligt då de gamla glödtrådslamporna blev mycket varma och därmed brandfarliga.

Senast sålda varor